Naisen nautinto-luento ja TRE-harjoitus 30.5.21 SIIRTYY SYKSYYN!

03.05.2021

Pidän puolisoni kanssa työpajan sunnuntaina 30.5.21 klo: 11-15.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään yhteistä päivää Liike-ja Yrityskeskus Kori:n kauniiseen Puusepän saliin, seksuaalisuuden ja TRE-harjoituksen äärelle.
Emma on koonnut luennon naisen nautinnon tiimoilta, joka toivottavasti toteutuu yhdessä keskustellen. Aiheina ovat mm. kehollisuus, nautinto, ylisukupolvisuus suhteessa seksuaalisuuteen sekä vaginakuulan käyttö lantionpohjanlihasten harjoittamisessa.

Luodaan yhdessä hetkestä turvallinen, luottamuksellinen sekä tunnelmaltaan kaunis tila jossa jokainen voi vapaasti kysyä, ihmetellä ja osallistua juuri sellaisella tavalla kuin itsestä hyvältä tuntuu. Emma myös esittelee suomalaisesta luonnonkivestä valmistettuja vaginakuulia.
Luennon jälkeen Markku tulee ohjaamaan TRE-harjoituksen, joka on lempeä metodi purkamaan kehossa olevia jännityksiä ja stressiä. Lisää tietoa TRE:stä löydät www.trefinland.fi
Päivä toteutuu pienryhmässä, max 10 hlö, turvavälit huomioiden. Ota mukaasi makuualusta, tyyny, viltti ja lämmintä päällepantavaa. Tarjolla on teetä.
Emma on koulutukseltaan sairaanhoitaja, vyöhyketerapeutti, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Markku on koulutettu hieroja sekä piakkoin valmistuva TRE-ohjaaja.
Pyydämme ilmoittautumiset etukäteen osoitteeseen: emmahietanen@outlook.com
Päivän hinta on 58€ (sis.alv.24%), joka tulee maksaa ke 26.5 mennessä tilille:
Emma Hietanen FI05 5612 3920 001370
viesti: 30.5 työpaja
(Maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan)