Moikka,

Olen Emma ja mukavaa, että saavuit sivuilleni.

Seksuaaliterapeuttina minulle on tärkeää, että vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet, tulet nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi. Minä luon turvallisen ja kannattelevan tilan, jossa voimme luottamuksella keskustella.

Tykkään tutkailla ihmistä kokonaisuutena, seksuaalisena olentona. Tykkään ihmetellä sitä kuinka keho ja mieli toimivat yhdessä, kuinka vaikuttavat toinen toisiinsa. Vyöhyketerapian kautta olen kiinnostunut kehollisuudesta ja ylisukupolvisuudesta, pohtia kuinka jo menneet suvun tapahtumat vaikuttavat meihin vielä tänäkin päivänä. Niiden tiedostaminen ja työstäminen vaikuttaa olennaisesti siihen kuinka itsemme hahmotamme.

Ylisukupolvisuuden kautta voimme saada myös ymmärrystä erilaisiin vaivoihin ja tapahtumiin elämämme varrelta. Sukujemme tarinat ovat arvokasta tietoa. Vyöhyketerapia on upea keino tutkia ja syventää ymmärrystämme omasta seksuaalisuudestamme. Seksuaaliterapian rinnalla kulkeva vyöhyketerapia on osoittautunut toimivaksi yhdistelmäksi, toinen toistaan tukevaksi.

Olen tehnyt ihmissuhdetyötä vuodesta 1999 alkaen, jolloin valmistuin ensimmäiseen ammattiini, lähihoitajaksi. Sen jälkeen opintopolkuni on kulkenut näin:

  • psyk. sairaanhoitaja 2006 (LAMK)
  • vyöhyketerapeutti 2010 (Kairon Instituutti)
  • seksuaalineuvoja SSS 2019 (Päijät-Hämeen Kesäyliopisto)
  • seksuaaliterapeutti 2020 (Päijät-Hämeen Kesäyliopisto)
Vuodesta -99 olen työskennellyt psykiatriassa ja näin ollen saanut laajaa ymmärrystä ihmisen mieleen, sen toimintaan ja ihmeellisyyteen.