Moikka,

Olen Emma ja mukavaa, että saavuit sivuilleni.

Seksuaaliterapeuttina minulle on tärkeää, että vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet, tulet nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi. Minä luon turvallisen ja kannattelevan tilan, jossa voimme luottamuksella keskustella.

Tykkään tutkailla ihmistä kokonaisuutena, seksuaalisena olentona ja ihmetellä sitä kuinka keho ja mieli toimivat yhdessä, kuinka ne vaikuttavat toinen toisiinsa. Jo nuorena haaveilin seksuaaliterapeutin ammatista, se osa-alue ihmisessä kiinnosti jo silloin minua valtavan paljon. Piti kuitenkin hieman kypsyä, sillä valmistuin seksuaaliterapeutiksi sinä päivänä kun täytin 41-vuotta.

Kehollisuudesta ja ylisukupolvisuudesta olen aikanaan kiinnostunut vyöhyketerapian kautta. On kiinnostavaa pohtia kuinka jo menneet suvun tapahtumat vaikuttavat meihin vielä tänäkin päivänä. Sukujemme tarinat ovat arvokasta tietoa, sillä niiden kautta voimme saada ymmärrystä ja uutta näkökulmaa oman elämämme vaiheisiin. Ylisukupolvisuuden tiedostaminen ja työstäminen vaikuttaa olennaisesti siihen kuinka itsemme hahmotamme, esimerkiksi seksuaalisuuden osana omaa itseämme.

Seksuaaliterapian rinnalla kulkeva vyöhyketerapia on osoittautunut toimivaksi yhdistelmäksi, toinen toistaan tukevaksi, kokonaisvaltaiseksi metodiksi.

Olen tehnyt ihmissuhdetyötä vuodesta 1999 alkaen, jolloin valmistuin ensimmäiseen ammattiini, lähihoitajaksi. Tässä tutkintoni:

  • Erityistason seksuaaliterapeutti NACS 2020 (Päijät-Hämeen Kesäyliopisto)
  • Seksuaalineuvoja SSS 2019 (Päijät-Hämeen Kesäyliopisto)
  • Vyöhyketerapeutti 2010 (Kairon Instituutti)
  • Sairaanhoitaja (psyk.) 2006 LAMK
Vuodesta -99 olen työskennellyt psykiatriassa ja näin ollen saanut laajaa ymmärrystä ihmisen mieleen, sen toimintaan ja ihmeellisyyteen.