"Etäyhteydelläkin Emman läsnäolo, rauhallisuus ja ammattitaito välittyy ihanasti". Suvi 39.v

Tapaan seksuaaliterapia-asiakkaita myös etäyhteyden välityksellä. Ajattelen, että se on hieno mahdollisuus tulla vastaanotolleni kauempaakin ja juuri siitä ympäristöstä kuin sinä haluat. Uskon, että itselle tutusta ja turvallisesta ympäristöstä yhteyteen tuleminen voi myös olla turvan kokemusta lisäävää ja ehkä tutussa ympäristössä on myös helpompaa kertoa omista, herkistäkin asioista.

Seksuaaliterapeuttina koen, että myös etäyhteyden välityksellä saan luotua asiakkailleni kannattelevan ja turvallisen tilan jakaa omia asioita, sekä pohtia ratkaisuja.

Etävastaanotto tapahtuu Doxy.me:n välityksellä. Sinun ei tarvitse ladata laitteellesi mitään ohjelmaa vaan yhdistyminen tapahtuu sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta.

Löydät ajanvarauskalenteristani omat kohtansa etävastaanotolle. Olet lämpimästi tervetullut luokseni etäyhteyden välityksellä, juuri sieltä mistä sinulle sopii.

"Koen etäyhteyden upeaksi mahdollisuudeksi seksuaaliterapiassa, joss aiheet ovat monesti jollain tapaa herkkiä ja kipeitäkin." Suvi 39.v

"Etävastaanotto oli todella positiivinen kokemus. Helppoa kun ei tarvinnut fyysisesti lähteä kotoa vastaanotolle. Yllätyin siitä kuinka helpolta tuntui luottamukellisen tilan saaminen sekä yhteyden luominen Emman kanssa etäyhteyden avulla. Suosittelen kyllä lämmöllä tätä vaihtoehtoa." Sanna 42.v